(FOTO) OMILJENI HRVATSKI SVEĆENIK, ROĐENI KANAĐANIN, OTKRIO ZA KOGA DANAS NAVIJA! ‘Suvišno i glupo pitanje!’, objavio i nadimak s nogometnih terena

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Don Damir Stojić, poznati hrvatski katolički svećenik, salezijanac i župnik župe Duha Svetoga u Zagrebu danas je otkrio ono što mnoge zanima uoči ogleda hrvatske nogometne reprezentacije s Kanađanima.

Naime, don Stojić je rođen 1973. godine u Torontu kao najmlađi od tri sina u obitelji hrvatskih iseljenika. Roditelji su mu došli u Kanadu iz Hercegovine. Završio je osnovnu i srednju salezijansku školu u Kanadi.

Ipak, nema dileme za koga će danas navijati.

“Ne mogu vjerovati da me toliko ljudi pita tako suvišno i usudim se reći glupo pitanje: “don Damire, za koga danas navijate?”, napisao je uz objavljenu fotografiju sebe iz osnovnoškolskih dana u Kanadi, kada je igrao nogomet u dresu Toronto Croatia na poziciji desnog krila.

Otkrio je i još jednu stvar, nadimak mu je bio: Pope.

Don Stojić u Hrvatskoj je poznat i kao bivši studentski kapelan, zbog čega je posebno popularan bio među mladima s kojima je često razgovarao, držao im predavanja i vjeronaučne susrete.

Objava (FOTO) OMILJENI HRVATSKI SVEĆENIK, ROĐENI KANAĐANIN, OTKRIO ZA KOGA DANAS NAVIJA! ‘Suvišno i glupo pitanje!’, objavio i nadimak s nogometnih terena pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (2355)Vijesti (12411)