(FOTO) ENGLEZI VEĆ DOLAZE, SPREMAJU ‘NAPAD’ NA MAKSIMIR: Evo što su izveli u centru Zagreba!

dnevno - prije 1 tjedan - link

Dinamo će u četvrtak u 18:45 sati ugostiti West Ham u prvom kolu skupine H u Europskoj ligi, a utakmica privlači puno zanimanja West Hamovih navijača koji u velikom broju planiraju biti u Zagrebu.

Najavljuje ih se više tisuća, među kojima će oko 2.000 biti na tribinama s obzirom na to da je londonski klub dobio toliko ulaznica za ulazak na maksimirski stadion. Ako bude puno više Engleza, većina njih morat će se snaći prateći utakmicu na druge načine, no čini se da su na to spremni. Tako barem govore ovotjedne najave o značajnoj engleskoj navijačkoj ‘invaziji’ u glavnom hrvatskom gradu.

Dan prije utakmice, West Hamovi navijači već su počeli dolaziti i smjestili su se u središtu Zagreba.

Uživa se u ljetu

S obzirom na to da još uvijek traju ljetne vrućine, prvi navijači koji su stigli prilagodili su se tome i na pivu u Tkalčićevoj bili su bez majica.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zagrijavanje za utakmicu

Dok traju pripreme obje momčadi, svoje zagrijavanje imaju i navijači koji bi se, po vremenskoj prognozi, sutra mogli suočiti i s drugačijim uvjetima od onih sadašnjih klasičnih ljetnih. Najavljuje se da će se pogoršanje dogoditi tijekom dana, a u međuvremenu – smjestili su se u Zagrebu pokazujući simbol povezan s nadimkom Čekićari, koji opisuje njihov klub i sve vezane uz njega.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Objava (FOTO) ENGLEZI VEĆ DOLAZE, SPREMAJU ‘NAPAD’ NA MAKSIMIR: Evo što su izveli u centru Zagreba! pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

dinamo (95)europska liga (34)gnk dinamo (31)nogomet (995)Sport (3226)west ham (41)