EROTSKA IGRA ZAVRŠILA TRAGIČNO? Muškarac nađen mrtav, a njegova partnerica ozlijeđena u luksuznom hotelu u Firenci

novilist - prije 2 mjeseca - link

 

Britanski agent za nekretnine nađen je mrtav, njegova partnerica teško je ozlijeđena u jednom talijanskom hotelu, a policija vjeruje da je riječ o erotskoj igri koja je završila tragično.

40-godišnjak, čiji identitet nije objavljen, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi pored svoje 43-godišnje partnerice čije je tijelo bilo puno porezotina i modrica, javlja Daily Mail.

Osoblje hotela pozvalo je policiju nakon što je ozlijeđena žena od sobarice koja je zakucala na vrata zatražila pomoć. Gosti su također čuli viku i buku te je prijavili na recepciji.

Riječ je o Hotelu Continentale s četiri zvjezdice koji se nalazi u središtu Firence. Djelatnici hitne pomoći pojurili su u luksuzni hotel, nedaleko od poznatog mosta Ponte Vecchio, te je žena odvezena u Bolnicu Careggi u  Firenci, gdje je utvrđeno da je u ozbiljnom ali stabilnom stanju.

Dvije teorije

Par iz Manchestera stigao je u hotel u petak navečer, a pomoć je pozvana u subotu ujutro, javlja Daily Mail.

Talijanski mediji prenijeli su nepotvrđenu informaciju da je Britanac rugby igrač amaterske lige.

“Ljudi upleteni u ovoj slučaj su oboje Britanci i trenutno istražujemo dvije teorije – erotsku igru koja je krenula po zlu i obiteljsku svađu odnosno nasilje, no zasad smo više usmjereni na hipotezu o erotskoj igri”, rekao je policijski dužnosnik za MailOnline.

 

“Muškarac je na tijelu imao niz porezotina, modrica i drugih ozljeda, kao i žena, ali se čini da je ona ozbiljnije ozlijeđena, dok se on – kako se čini – onesvijestio”, nadodao je.

“U sobi ima krvi te se tamo sada nalaze forenzičari, dok je  žena odvezena u bolnicu radi liječenja. Njene ozljede su ozbiljne, no u stabilnom je stanju te nije životno ugrožena. Nadamo se da ćemo je uskoro ispitati”, rekao je policijski dužnosnik.

 

Hotel koji posjećuju princ Charles i Blair

Navodno je par vodio agenciju za nekretnine. U hotel su stigli u petak navečer, a zatim su izašli te se vratili oko 2 sata u noći  odlično raspoloženi, ispričali su svjedoci.

Policijski dužnosnik je rekao da je žena imala dijete iz prethodne veze i nije bila u braku sa spomenutim muškarcem.

Ovaj hotel u središtu Firence vrlo je popularan među britanskim turistima. Princ Charles i bivši britanski premijer Tony Blair ga redovito posjećuju.

Noćenje u ovom hotelu stoji 350 funti, a u turističkim vodičima opisuju ga kao chic mjesto s barom na krovu i najčešće ga biraju oni koji kreću na medeni mjesec ili romantični vikend.

Objava EROTSKA IGRA ZAVRŠILA TRAGIČNO? Muškarac nađen mrtav, a njegova partnerica ozlijeđena u luksuznom hotelu u Firenci pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

hotel (9)italija (49)nasilje (10)smrt (23)Svijet (1363)