ERLIĆ I TATA NA METI OLAF-a I USKOK-a! Novi ministar je lutka u rukama Božidara Kalmete

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 20. siječnja, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Jedan od najboljih poznavatelja zakulisnog funkcioniranja državnog aparata otkriva: “Postoje jasne indicije da je u promjeni valute ukradeno milijardu kuna! Pljačka je organizirana preko podružnica Fine, a novac će biti legalno vraćen u financijski sustav”

Otkrivamo! Erlić i tata na meti su OLAF-a i USKOK-a: Novi ministar je lutka u rukama Božidara Kalmete

Čitajte sve o riskantnoj političkoj igri u Slavoniji: Može li Plenkovića od stranačke desnice spasiti Ivan Radić? Nakon smjene Tramišak, Ivan Anušić potpuno marginaliziran

Kumska četvroka vlada iz sjene: Plenković ovisi o Bačiću, Kalmeti, Šeksu i Šeparoviću!

Jedna od najmlađih zastupnica napustila je Socijaldemokrate: Bačić je u HDZ-u ostavio Opačak Bilić kao osigurač od Tramišak?

Donosimo plan HDZ-a i njihove manevre za ostanak na vlasti: Izbori za Sabor i EU parlament istog dana, manji broj zastupnika

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati!

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA MARKETING@DNEVNO.HR ILI ISPUNITE FORMULAR.

Objava ERLIĆ I TATA NA METI OLAF-a I USKOK-a! Novi ministar je lutka u rukama Božidara Kalmete pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

7dnevno (77)