DODIG I MEKTIĆ NISU NAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK: Poraz naših parova, Ćorić nam može osigurati prolaz

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Hrvatska Davis cup reprezentacija danas u Rijeci želi potvrdi plasman dalje, a za to im treba jedna pobjeda.  Prvu meč loptu imali smo u igri parova, ali nismo uspjeli.

Na teren su izašli Dodig i Mektić što je za nas neobična kombinacija, ali je Pavić otpao zbog ozlijede pa smo zaigrali u drugoj kombinaciji. Nažalost, nismo bili uspješni.

Hrvatski par izgubio je prvi set 6-3 s tim da su već u prvom gemu imali sjajnu šansu breaknuti suparnika. Činilo se da će uspjeti, no Erler i Miedler su se uspjeli izvući. Pri 2-1 za austrijski par Dodig i Mektić su odigrali vrlo loš gem, četiri puta zaredom pogriješili i Erler i Meidler su stigli do breaka.

Ćorić slijedeći

Naš par mogao se vratiti no nakon epske bitke, Austrijanci su osvojili peti gem tek na 11. lopti. Do kraja seta Dodig i Mektić su imali još jednu šansu za vratiti break, ali nisu uspjeli i premda su pružili sjajan otpor.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Na teren će tako Borna Čorić kojeg čeka susret s Thiemom. Gojo je jučer bez prevelike muke pobijedio Thiema, a nadajmo se d aće isto napraviti i Ćorić. Ako on ne uspije odlučujući peti meč igrat će Gojo protiv Novaka.

pročitaj cijeli članak

Sport (8181)Tenis (124)