Djevojka napala poznatog nogometaša, odbrusio zbog njenih silikona: ‘Za to se znalo i ranije’

dnevno - prije 3 mjeseca - link

Teška javna borba odvija se između poznatog brazilskog nogometaša Antonyja i djevojke Gabriele Cavallin s kojom je bio u vezi. Cavallin je brazilskog reprezentativca optužila za četiri situacije u kojima ju je, kako tvrdi, fizički napao, a u jednom od tih slučajeva došlo je i do oštećenja silikonskog dodatka za njezine grudi, barem po njezinim riječima.

Po Antonyjevim riječima, stvari stoje drugačije. Riječ je o situaciji zbog koje Antony nije na okupljanju brazilske reprezentacije, kako smo pisali, a njegova verzija priče je da nikakvih silikona nije bilo oštećeno zbog bilo čega što bi on napravio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gabriela Cavallin (@djgabicavallin)

Kako brazilski nogometaš tvrdi, oštećeni silikonski dodatak je starija priča, za nju se znalo i ranije, još prije nego se upoznao s Cavallin.

‘Nikad ne bih udario ženu u prsa’

“Situacija sa silikonom bila je dijagnosticirana 2020. prije nego sam ju upoznao. Već je morala promijeniti taj dodatak. Ja nikad ne bih udario ženu u prsa”, tvrdi Antony.

Brazilski nogometaš, koji u klupskim bojama igra za Manchester United, govorio je i o drugim optužbama Cavallin. Tvrdi da svoju tadašnju djevojku nikad nije fizički napao.

“Nisam je nikad ni dotaknuo. Sjećam se da sam otišao s treninga ujutro, uzeo sam auto, otišao sam u hotel u kojem je bila. Normalno smo ručali i pričali, sve je bilo u redu, ali onda je nju izbacilo iz takta kada sam rekao da moram ići jer i ja imam obaveze”, tvrdi Antony.

“Onda je došlo do svađe, postala je bijesna, razbila je čašu, razbila je tanjur na podu, gađala je i mene, navalila je na mene. Tada sam je zagrlio i rekao joj da se smiri, nisam je nijednom udario, nije bilo kontakta glavom u glavu”, dodao je brazilski nogometaš.

Protiv Antonyja ovo nisu jedine optužbe. Za napad ga javno prozivaju još dvije žene u njegovom Brazilu, Rayssa de Freitas i Ingrid Lana, ali 23-godišnji nogometaš uvjeren je da je s njim sve čisto, da će istina izaći na vidjelo, kako tvrdi.

Antony vjeruje i da nije ugrožen njegov status u klubu s Old Trafforda koji je upoznat s istragom protiv njega, kako je rekao.

Nogometaš bivšoj ženi uzeo auto, a zbog sina prijeti: ‘Bila sam fina, on me varao’

Objava Djevojka napala poznatog nogometaša, odbrusio zbog njenih silikona: ‘Za to se znalo i ranije’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Sport (7453)Sportstyle (31)