Djevojčica Zola tvrdi da je u bolnici razgovarala s Isusom, majci postavila neobično pitanje

dnevno - prije 3 mjeseca - link

Djevojčica Zola od šest godina išla je na rutinsku operaciju krajnika 2018. godine. Ali njezina majka niti liječnici nisu znali da ona ima genetski poremećaj te da bi ta operacija mogla biti za nju kobna. Dva dana nakon operacije djevojčica  je bila sva krvava i počela je bitka za njezin život u bolnici. Izgubila je jako puno krvi te bila na rubu.

DJEVOJČICA S 4 GODINE VIDJELA ISUSA I NASLIKALA GA! Slici se dive milijuni: ‘On ovako izgleda’

Neobično pitanje

No, spašavanje je prošlo i djevojčica je poslana kući na oporavak. Jednog dana poslijepodne dok joj je majka pomagala da se spremi za trening gimnastike, Zola je majku pitala: ‘Kad mogu ponovno ići vidjeti Boga?’

“To je nešto što ni dan danas ne mogu shvatiti“, rekla je majka, „Spremala sam ju i, nije da smo prije toga razgovarale o nečemu vezanom za Boga, samo smo se spremale za gimnastiku. A ona je odjednom pitala kada može ići ponovno vidjeti Boga.“

Majka se šokirala pa pitala svoju kćer: ” A kada si vidjela Boga?“ Zola je odgovorila s nevjerojatnom lakoćom “Onu noć kada sam umrla.“

Šokirana, majka je počela postavljati još više pitanja te je uskoro saznala da je Zola imala nevjerojatno iskustvo dok je bila u bolnici i kada je zamalo preminula. Brittani se sjeća da Zoli nikada nije prestalo kucati srce niti ju je bilo potrebno oživljavati.

No, Zola je došla toliko blizu smrti da je Isus hodao s njom kroz sve to. Bog ju je došao utješiti i reći joj da je na sigurnom i da je voljena.

 

Djevojčica govori o Isusu

Tijekom vremena, Zola je počela sve više govoriti o Isusu. Rekla je mami da se sjeća da joj je Bog dao velik zagrljaj. Također je rekla da je sve izgledalo kao duga, a Isus joj je zahvalio jer Ga voli i jer Mu je prijateljica.

Taj trenutak bio je velika prekretnica za njegovu obitelj. Iako su nekoć vjerovali Isusu, odmaknuli su se od njega nakon nekih teški stvari u obitelji. Iskustvo malene Zole bio je podsjetnik svima njima na postojanost Isusa u našim životima te su se vratili Bogu i svojoj crkvi.

DVOGODIŠNJA DJEVOJČICA ŠOKIRALA PROROŠTVOM: ‘Kralj dolazi, otvorite se Ocu jer kralj dolazi’

Objava Djevojčica Zola tvrdi da je u bolnici razgovarala s Isusom, majci postavila neobično pitanje pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

bolnica (15)DJEVOJČICA (5)operacija (6)Razgovor (7)Vjera (68)