‘DINO U SRCU’ Danijela Dvornik prisjetila se svog Dina i njegovog ‘filozofskog’ bisera: ‘Ne može se reći da ga nisam poslušala’

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Supruga prerano preminulog Dina Dvornika i majka naše najpoznatije influencerice Elle, Danijela Dvornik, svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje detalje svoje svakodnevnog života na Braču. Odluku o napuštaju Zagreba 55-godišnja Danijela donijela je prije nekoliko godina, a ne tako dugo nakon nje, iz glavnoga je grada iselila i njezina kćer Ella, zajedno sa svojom obitelji. Kao što Ella uživa u ljepotama Istre, tako i Danijela živi život punim plućima u Sutivanu.

Sa svojim pratiteljima dijelila je svaki korak uređenja obiteljske kuće Dvornikovih, a mnogi su bili oduševljeni njezinim idejama. Osim što sa svojim pratiteljima dijeli svoje hobije i prekrasne snimke s prirodnih ljepota Brača, ponekad Danijela podijeli i trenutke sa svojom obitelji, ali i sjećanja na svog supruga.

Foto: Instagram Screenshot

 

Na svom je profilu prije nekoliko sati podijelila snimku s jednog drugog profila, na kojemu se inače mogu pronaći “razglednice” iz cijele Dalmacije. Uz snimku predivnih prizora zalaska sunca čuju se Dinove riječi koje je izgovarao tijekom snimanja realityja “Dvornikovi”.

“To je pojam života. Vidi! Sunce. Ništa ne radiš. Ti recimo gledaš zalazak sunca, ja gledam kafiće. Vidi ima l’ galebova tamo”, govori Dino, na što mu Danijela odgovara: “To su labudovi, budalo jedna.”

Foto: Instagram Screenshot

“Ne može se reći da ga nisam poslušala, jedino što non-stop nešto radim, ali samo ono što volim. Dino u srcu”, napisala je Danijela u objavi. Da zaista radi ono što voli, pokazala je već u idućem storyju.

Foto: Instagram Screenshot

“Odradila sam fizikalnu, trening, kupila domaće naranče, grejp, kiwi, mandarine. Pijem kavu u Splitskoj, onda idem po gnojivo za masline, možda i u polje. Ma tko to može platiti”, napisala je zadovoljna Danijela.

“Kava, uvala, more i malo krezubog sunca. Dovoljno za uživati”, uz selfie je napisala.

Foto: Instagram Screenshot

 

Objava ‘DINO U SRCU’ Danijela Dvornik prisjetila se svog Dina i njegovog ‘filozofskog’ bisera: ‘Ne može se reći da ga nisam poslušala’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3125)Showbiz (863)