DALI JOJ POPUST, ONA POBIJESNILA Nevjerojatnom ispovijesti na TikToku izazvala niz negativnih reakcija: ‘Definitivno tako izgledaš, ne laskaj si’

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Jennifer, majka troje djece i TikTokerica nadimka “gigi_dolleyes”, na svom je profilu nedavno podijelila snimku koja je prilično razbjesnila njezine pratitelje. U objavi je prepričala iskustvo u jednoj trgovini, gdje je došla kupiti nekoliko stvari, a sve je bilo u redu dok nije sjela u automobil i pogledala račun.

Oznaka na računu, odnosno postupak zaposlenika trgovine ju je prilično nanervirao: “Dao mi je popust od 10 posto, piše ’55 plus utorak’. Nije me pitao koliko imam godina. Izgledam li vam kao da imam 55? Bože, nadam se da ne. Izgledam li kao da imam 55?”, zabrinuto je ponavljala u snimci.

@gigi_dolleyes WTH!! getting old sucks #rossdressforless #seniordiscount #55plus #genxtiktok @Ross Dress for Less ♬ original sound – JENNIFER

“Moja mama bi bila sretna da joj se to dogodilo, da dobije popust bilo gdje”, “Da, definitivno izgledaš kao da ti je najmanje 55 godina, ne laskaj si”, “Ja sam blagajnica i nije nam dozvoljeno da pitamo kupce za godine. Koga briga, što nedostaje tim godinama?”, “Da, izgledaš. Moja mama ima 62, a ti izgledaš starije od nje”, neki su od brojnih komentara pratitelja, koji baš i nisu oduševljeni njezinom objavom.

Jennifer su ovi komentari potaknuli na novu snimku, a posebno ju je “dirnuo” posljednji komentar. U svojoj novoj objavi poručila je kako nema ništa loše u nijednim godinama kada tako i izgledaš.

@gigi_dolleyes Replying to @ziababe10 and there is nothing wrong with being or looking 62 or any age for that matter if you’re that age 😊#50plusclub #middleagedwomen #over50women ♬ original sound – Kris Zizzo

Pratitelji su je u komentarima upitali za godine, no ona ih ne želi otkriti. Ovoga puta poštedjeli su je kritika, a mnogi su zaključili kako se radi o zabuni zbog sijede kose te je komplimentirali zbog izgleda.

Buru je ponovo podigla kada je odlučila novom snimkom odgovoriti na komentar da izgleda kao da ima 55 godina. Mnogi su je pratitelji pitali zašto to vidi kao problem, a optužili su je i da se ne predstavlja u pravom svjetlu, već koristi filtere. Čini se da joj je popriličan broj pratitelja zamjerio reakciju na popust, a prema njihovim riječima, Jennifer pretjeruje sa svojim reakcijama.

@gigi_dolleyes Replying to @kim1111111111110 #over50women #dontflatteryourself #gettingolder #middleagedwomen ♬ Exactly How I Feel (feat. Gucci Mane) – Lizzo

 

Objava DALI JOJ POPUST, ONA POBIJESNILA Nevjerojatnom ispovijesti na TikToku izazvala niz negativnih reakcija: ‘Definitivno tako izgledaš, ne laskaj si’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3115)Zanimljivosti (263)