Dačić srpskom političaru onemogućio da pokaže dokument pred kamerom: ‘Drago mi je da me dirate’

dnevno - prije 3 mjeseca - link

Tijekom nedavnog zajedničkog gostovanja na Radioteleviziji Srbije (RTS), predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić privukao je pažnju gledatelja kada je spriječio lidera novog DSS-a Miloša Jovanovića u naumu da pokaže javnosti primjerak briselskog sporazuma.

Na snimci se vidi trenutak kada je Jovanović, član Novog DSS-a, pokušao izvući briselski sporazum sa stola kako bi ga pokazao gledateljima. Tvrdi da je Dačićeva vlada, u kojoj je bio ministar, pristala na premještanje pregovora o Kosovu iz Ujedinjenih naroda u Europsku uniju.

Foto: Screenshot/Twitter

‘Parafirali ste briselski sporazum’

“Mi smo im 2011. godine, od početka tehničkog dijaloga, priznavali osobne iskaznice i davali preslike katastarskih i matičnih knjiga. 2013. godine, gospodine Dačiću, parafirali ste briselski sporazum i ukinuli naše pravosuđe na sjeveru, povukli građanske zaštite”, kazao je Jovanović.

Dačić je odgovorio nazivajući te tvrdnje “apsolutnom neistinom” te pokušao osporiti Jovanovića pokazivanjem sporazuma.

“Pa kakva laž, evo sporazuma”, odgovorio je Jovanović i pokušao uzeti briselski sporazum sa stola, kako bi ga pokazao gledateljima.

‘Drago mi je da me dodirujete’

“Samo da vam kažem jednu stvar, samo me pričekajte da vam kažem…”, rekao je Dačić i stavio ruku na Jovanovićevu kako bi ga spriječio da uzme dokument.

Vučićeva kontrolorka medija objavila sebe u uniformi vojske zla: ‘Nasmijala sam se rulji u lice’

“Drago mi je da me dodirujete, ja vas čekam, samo da ovo pokažem građanima”, rekao je Jovanović dok je pokušavao uzeti dokument.

Objava Dačić srpskom političaru onemogućio da pokaže dokument pred kamerom: ‘Drago mi je da me dirate’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Regija (491)Vijesti (11934)