KÄRCHER CENTER DUBROVNIK Prepoznatljiv asortiman i odlični popusti na novoj lokaciji!

dulist - prije 6 sati - link

Kärcher, vodeći proizvođač tehnologije čišćenja, otvorio je svoja vrata za sve Dubrovčanke i Dubrovčane na novoj adresi Obala Stjepana Radića 25, u sklopu Shopping centra Srđ.

Novouređena trgovina prostire se na preko 100 kvadrata i nudi širok asortiman proizvoda za čišćenje namijenjenih kako kućanstvima, tako i profesionalnim korisnicima. Kärcher Center Dubrovnik je savršeno mjesto za sve koji traže najnovije inovacije i visokokvalitetne proizvode koji će zadovoljiti njihove zahtjeve za čistoćom i higijenom.

Otvorenje poslovnice proteklo je u svečanom tonu i okupilo je brojne goste i partnere. Među prisutnima su bili Georgiana Tudor, direktorica Kärcher Hrvatska, Vladimir Blašković, direktor prodaje Professional, Miroslav Remenarić, menadžer Kärcher poslovnica, i Lilia Sedlar, regionalna predsjednica za Istočnu Europu.

karcher2

Georgiana Tudor, direktorica Kärcher Hrvatska, naglasila je iznimnu važnost ove regije i njen veliki potencijal za daljnji razvoj poslovanja.

-Dubrovnik je jedinstvena destinacija s ogromnim potencijalom u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva. Preseljenje trgovine u ovo područje pruža nam izvanrednu priliku za daljnji razvoj i jačanje našeg prisustva na tržištu. Ponosni smo što ćemo i dalje pružati podršku lokalnim hotelima, restoranima i drugim poslovnim subjektima. Naša vizija je biti tvrtka usmjerena na kupca, a ovaj potez nam omogućuje da budemo još bliže našim strateškim partnerima na ovom području – rekla je gđa. Tudor.

karcher3

Vladimir Blašković, direktor prodaje Professional, istaknuo je važnost novog prodajnog prostora.

-Kärcher s ponosom najavljuje relokaciju našeg Kärcher Centra Dubrovnik s dosadašnje lokacije na Čibači na novu lokaciju u samom srcu predivnog Dubrovnika u shopping centru Srđ. Ovim korakom želimo se približiti našim vjernim kupcima i pružiti im kvalitetniju uslugu u novom, atraktivnijem prostoru. Radujemo se nastavku uspješne suradnje s našim partnerima i lojalnim kupcima – naglasio je Blašković.

Povodom otvaranja, Kärcher Center Dubrovnik nudi svim kupcima sjajnu pogodnost – 15% popusta na cjelokupni asortiman proizvoda do 31. 10. 2024. Ovo je izvrsna prilika da iskoristite vrhunsku tehnologiju koju Kärcher nudi po povoljnijim cijenama i učinite svoje čišćenje jednostavnijim i učinkovitijim.

Miroslav Remenarić, menadžer Kärcher poslovnica, naglasio je kako će novi Kärcher Center Dubrovnik odgovoriti na potrebe klijenata.

-Naša novouređena trgovina je dizajnirana da zadovolji potrebe naših klijenata. Naš stručni i ljubazni tim osoblja uvijek je spreman pružiti savjete i pomoći vam u odabiru najboljeg rješenja za vaše individualne potrebe – rekao je Remenarić.

karcher4

Kao renomirani brand za čišćenje, Kärcher ima dugu povijest uspješnosti i inovacija. Obiteljsko poduzeće zapošljava 16.000 ljudi u 83 zemlje i ima 150 podružnica diljem svijeta. Kroz svojih preko 50.000 servisnih centara, Kärcher pruža kontinuiranu i sveobuhvatnu podršku kupcima diljem svijeta. U 2023. godini, ostvarili su rekordnu prodaju od 3,29 milijarde eura, što svjedoči o njihovoj izvanrednoj reputaciji i povjerenju koje kupci imaju u njihove proizvode.

Kärcherova linija proizvoda Home&Garden pruža visokokvalitetna rješenja za čišćenje koja su postala neizostavan dio domaćinstava diljem svijeta. S druge strane, njihova profesionalna linija proizvoda namijenjena je komercijalnim i industrijskim korisnicima te pruža inovativna i učinkovita industrijska rješenja za različite zadatke čišćenja. U širokom asortimanu Kärcherovih proizvoda, možete pronaći visokotlačne čistače, usisavače za dubinsko pranje, parne čistače, pročistače zraka, strojeve za ribanje i usisavanje, portalne praonice automobila, sredstva za čišćenje, strojeve za čišćenje suhim ledom, dispenzere vode, pumpe i sustave za navodnjavanje za dom i vrt. Kärcherov asortiman također uključuje dodatke koji savršeno nadopunjuju glavne uređaje, pružajući vam potpunu funkcionalnost i izvedbu.

karcher 5

Kärcher Center Dubrovnik otvoren je od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 18:00 sati.

Posjetite novootvorenu poslovnicu danas i iskoristite fantastične popuste kako biste pronašli najbolje rješenje za vaše potrebe čišćenja.

pročitaj cijeli članak

Aktualno (714)