VIDEO Kramarić ponovo strijelac, ali njegov Hoffenheim je poražen. Borussiji (D) samo bod

novilist - prije 4 sata - link

FRANKFURT Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić ponovno je bio strijelac za Hoffenheim, ali to nije bilo dovoljno da njegova momčad izbjegne poraz na gostovanju u Frankfurtu, gdje je domaći Eintracht slavio sa 3-1 u dvoboju 2. kola Bundeslige.

Eintracht je prvo poluvrijeme završio s vodstvom 2-0 zahvaljujući golovima Huga Ekitikea (24) i Huga Larssona (33). Andrej Kramarić je u 54. minuti smanjio zaostatak Hoffenheima, ali je dvije minute poslije Omar Marmoush postavio konačnih 3-1.

Kramarić je odigrao cijelu utakmicu za gostujuću momčad, a sa četiri pogotka je najbolji strijelac Bundeslige nakon nepotpuna dva kola.

Lovro Majer je bio u početnoj postavi Wolfsburga koji je na gostovanju u Kielu pobijedio Holstein sa 2-0, a hrvatski reprezentativac je zamijenjen na poluvremenu.

Maximilian Arnold (27) i Sebastian Bornauw (30) su u razmaku od tri minute s dva pogotka donijeli Wolfsburgu prvu pobjedu u novoj sezoni.

Hrvatski stoper Jakov Medić je odigrao 81 minutu u porazu njegovog Bochuma, koji je pred svojim navijačima izgubio sa 0-2 od Borussije Moenchengladbach.

Utakmicu sa šest pogodaka odigrali su Stuttgart i Mainz, ali je dvoboj završio bez pobjednika.

Pobjednika nije bilo ni u susretu Werdera i Borussije Dortmund u Bremenu, gdje nije bilo niti pogodaka.

Borussia Dortmund je i s bodom privremeno izbila na čelo ljestvice, a četiri boda ima i drugoplasirani Union Berlin koji je u petak sa 1-0 svladao St. Pauli, momčad sa začelja ljestvice.

Objava VIDEO Kramarić ponovo strijelac, ali njegov Hoffenheim je poražen. Borussiji (D) samo bod pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Bundesliga (40)nogomet (2469)Sport (11136)