“Radićevci” napustili izborni sabor DP-a nakon samo 20 minuta: ‘Ovo je silovanje, neka rade što žele’

novilist - prije 5 sati - link

Protukandidat Ivana Penave na unutarstranačkim izborima, koji se održavaju u zagrebačkom hotelu International, Mario Radić napustio je s pristašama Izborni sabor nakon samo 20-ak minuta bijesan jer im druga strana nije dala ni priliku da se glasa o njihovu prijedlogu tajnog glasanja.

“Najprije su stavili na dnevni red da se glasa o Poslovniku, a mi smo imali protuprijedlog, amandman, o tajnom glasanju s promatračima, no stavili su na glasanje Poslovnik bez našeg prijedloga i mi nemamo više što tražiti ovdje. Ako se ne možemo izboriti da se uopće stavi na glasanje naš prijedlog, onda je sve ovo besmisleno, čisto silovanje”, pojasnio je Radić zašto su napustili dvoranu i Izborni sabor stranke.

Vidjet ćemo što dalje, neka gospoda rade što hoće, nas to više ne zanima, dodao je ogorčeno.

“Ova stranka od ovog trenutka više ne postoji. Radi se o jednoj primitivnoj bandi koja je, koristeći nevjerojatno lošu zakonsku regulativu, ukrala na divljački način jednu političku stranku i eutanazirala je”, naglasio je Igor Peternel, koji se natjecao za poziciju Radićeva zamjenika, a inače je predsjednik saborskog Kluba DP-a i zagrebačkog ogranka stranke.

Radi se o uličnoj krađi u organizaciji jedne bande, ponovio je.

Na pitanje što će biti s Klubom zastupnika u Saboru, Peternel je poručio da taj Klub više ne postoji.

Objava “Radićevci” napustili izborni sabor DP-a nakon samo 20 minuta: ‘Ovo je silovanje, neka rade što žele’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Domovinski pokret (332)Hrvatska (4038)Mario Radić (112)