Milan Rukavina s reprezentacijom osvojio svjetsku broncu

novilist - prije 9 sati - link

Zadnjega dana održavanja Svjetskog prvenstva u ribolovu iz usdrene brodice što se održava u gradiću Donegal, Republika Irska, hrvatska reprezentacija u kategoriji U-21 doma nosi broncu! Reprezentacija je bila u sastavu: Milan Rukavina, Vito Ferara, Teo Hajdaraj, Tomas Lukarić, Josip Taraš, Dominik Ferjančić, uz trenera Dilana Miletu i izbornika Roberta Strmečkog.

Ribolov se odvijao po iznimno teškom i zahtjevnom vremenu, uz jak vjetar i valove, ali su naši ribolovci još jednom dokazali svoje iznimne kvalitete i na taj način potvrdili kako se nalaze u samom vrhu svjetskog ribolova osvojivši treće mjesto! Ispred naše ekipe na drugom mjestu našla se Slovenija, dok je zlato pripalo Italiji, svjetskoj velesili u ribolovu na moru.

Nakon sjajnog uspjeha u svjetskom armwrestlingu Gospićanina Rina Mašića koji je doma donesao dva zlata, sada su Hrvatska, Gospić i Lika bogatiji za još jednu brončanu medalju sa svjetskog prvenstva koju je Gospićanin Milan Rukavina osvojio s reprezentacijom Hrvatske.

Kao i ranijih godina sva ulovljena riba odmah je neozlijeđena vraćena natrag u more. S ovim nastupom Milan Rukavina je završio natjecanja u kategoriji U-21 te od iduće sezone nastupa u seniorskoj konkurenciji.

Objava Milan Rukavina s reprezentacijom osvojio svjetsku broncu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Lika (41)Lika & Senj (174)ribolov (48)Rijeka & Regija (1028)