3 savjeta uz koja će običan dnevni make up postati glamurozan za noć pred vama

novilist - prije 2 mjeseca - link

Uobičajeno je da se tijekom radnog dana make up održava u granicama neupadljivog i neutralnog, no za večernje druženje često poželimo biti malo odvažniji.

Tomu je tako jer i umjereno večernje osvjetljenje zahtjeva veći kontrast kada je u pitanju šminka, te se tada odlično ističu svjetlucava sjenila ili upečatljive boje ruževa za usne.

Za promjenu dnevnog u večernji make up ne morate sa sobom nositi čitav neseser već svega nekoliko stvari koje vam stanu u torbicu, a koje su vam potrebne da u svega nekoliko koraka transformirate svoju šminku u onu prigodnu za večernje sate!

Dodajte malo sjaja!

Na vrhove jagodica, iznad gornje usne i na vrh nosa nanesite malo highlightera kako bi vam lice zasjalo i dobilo na radijantnosti.

Također, i na kapke možete nanesti svjetlucavo sjenilo za podizanje čitavog looka!

Za oči – korektor!

Kako vaši podočnjaci ne bi imali glavnu riječ, ublažiti ih možete tako da korektor pomiješate sa kremom za oči (ili bez, ovisno o tome što imate pri ruci) te ga nanesite ispod očiju.

Ako nosite olovku za oči, nadopunite ju na mjestima gdje se eventualno razmrljala te ne zaboravite na maskaru!

Odvažne usne

Večernji izlazak idealna je prilika za odvažne boje na usnama poput dubljih nijansi crvene ili smeđe, no ako naginjete ka nude tonovima, ne zaboravite staviti sjajilo kako biste podigli look na iduću razinu!

Objava 3 savjeta uz koja će običan dnevni make up postati glamurozan za noć pred vama pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Life (163)Ljepota (31)